ABkantoor voor uw complete inrichting

Voor elke klant de beste oplossing!
ABkantoor is bekend als webshop, maar wij bieden meer dan alleen de producten uit onze webshop. ABkantoor biedt als totaalleverancier complete interieuroplossingen voor klanten binnen het onderwijs, overheid, de zorg, de horeca, retail en kantooromgevingen. Vanuit een breed assortiment op het gebied van meubelen, vloeren, raamdecoraties, afbouw en accessoires, maken wij voor u de meest optimale inrichting. We houden rekening met de doelgroep als het gaat om beleving en sfeer, maar ook de vereiste kwaliteit en functionaliteit van de producten en materialen.

 

Creatieve interieurconcepten
ABkantoor realiseert interieurconcepten waar een ideale beleving en prettige sfeer centraal staan. Sfeer en emotie zijn de uitgangspunten voor het toepassen van kleuren, materialen, producten en indelingen in de verschillende ruimtes. In een ideale werkomgeving, waarbij de werknemer zich prettig voelt, zal de werknemer gemotiveerder, meer betrokken en beter functioneren. Ook voor klanten is het belangrijk om te worden ontvangen in een prettige en sfeervolle omgeving. Vanuit deze uitgangspunten realiseren wij voor u inspirerende en hoogwaardige interieurontwerpen. In het voortraject maken wij 3D ontwerpen en materiaalpresentaties, waarmee u verzekerd bent dat het eindresultaat geheel volgens plan wordt neergezet. 

 

Voor elke klant de beste oplossing!
ABkantoor gaat verder dan het vertalen van uw wensen in een concept. Wij werken het concept uit in een 3D ontwerp, waarmee de nieuwe inrichting gedetailleerd wordt gevisualiseerd. Ook daar houdt het voor niet op. Na goedkeuring van ons voorstel, kunnen wij u geheel ontzorgen. Van vloer tot wand en van schilderwerk tot het bloemetje op de vergadertafel. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe interieur van A t/m Z perfect voor u wordt uitgerold. Ook geven wij na voltooiing van het project de gewenste service op o.a. de instelling en gebruik van de meubelen en materialen. De puntjes op de 'i'.

 

       kantoorinrichting              

       Onderstaand: afbeelding van 3D plan voor een complete kantoorinrichting: