Betalingsmogelijkheden

Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items
 • Quick view
  € 239,00

  Nu met gratis Softtape!  De Varier variable balans stimuleert een natuurlijke en actieve zithouding. Door de gezonde en dynamische houding worden lichamelijke klachten verminderd. De naam variable staat voor variatie en beweging, dat is precies wat deze kniestoel doet! Houtkleur: Naturel gelaktStofkleur: Zwart   

  € 239,00
 • Quick view
  € 780,00

  De Varier Thatsit stimuleert een ergonomische en actieve zithoudig. De kniestoel voorkomt en verminderd rugklachten. Door de knielende houding verminderd de druk op de onderrug en neemt u automatisch een rechte ergonomische houding aan. De Thatsit heeft een ergonomische comfortabele rugleuning.

  € 780,00
 • Quick view
  € 499,00

  De Varier Multi balans is een echte allround kniestoel. De kniestoel is compact en eenvoudig inklapbaar, dus ideaal om snel te verplaatsen of mee te nemen. De multi balans is gemakkelijk in 4 standen te verstellen. 

  € 499,00
 • Quick view
  € 579,00

  De Varier Wing balans is een geschikte kniestoel voor werkplekken waar wordt bewogen. Door de zwenkwielen onderdaan de Wing Balans is hij makkelijk verplaatsbaar. De kniestoel ondersteund een knielhouding, hierdoor neemt uw lichaam een natuurlijke houding aan. Door de open hoek tussen uw rug en dijbenen wordt uw bloedsomloop en ademheling gestimuleert.

  € 579,00
 • Quick view
  € 525,00

  De Varier Stokke Actulum is een balansstoel die op de bewegingen van het lichaam reageert. Deze elegante flexibele stoel biedt door het speciaal ontworpen onderstel zitcomfort in elke positie. Het frame is uitgevoerd in hoogwaardig beukenhout, zwart of naturel gelakt. 

  € 525,00
 • Quick view
  € 334,00

  De Varier Move zadelkruk is een sta-ondersteuning die u veel bewegingsvrijheid biedt. Op de kruk zit u stevig in de zitting en heeft u tegelijkertijd alle bewegingsvrijheid die uw lichaam nodig heeft. 

  € 334,00
 • Quick view
  € 1.486,00

  De Gravity Balans van Varier Stokke laat het gehele lichaam ontspannen en gewichtloos voelen. De Gravity heeft een tijdloos ontwerp, door het ontwerp heeft de stoel een wijd scala aan zitposities. Actief zitten of helemaal ontspannen, deze stoel maakt het mogelijk.

  € 1.486,00
 • Quick view
  € 297,00

  De Varier variable balans kniestoel stimuleert een natuurlijke en actieve zithouding. Door de gezonde en dynamische houding worden lichamelijke klachten verminderd. Omdat Varier 40 jaar bestaat, is de Variable Balans Monochrome Series uitgebracht. De bekende kniestoel met een moderne kleur!

  € 297,00
 • Quick view
  € 247,00

  De Varier variable balans kniestoel stimuleert een natuurlijke en actieve zithouding. Door de gezonde en dynamische houding worden lichamelijke klachten verminderd. Met de variable kniestoel bent u tijdens het zitten continu in beweging. De naam variable staat voor variatie en beweging, dat is precies wat deze kniestoel doet !

  € 247,00
Toont 1 - 11 van de 11 items