Herman Miller Aeron Remasterd Graphite (full option)

€ 1.185,00 excl. btw

-35%

€ 1.823,00 excl. btw


Meer informatie

Garantie 12 Jaar

Beschrijving

Full option

Onze Herman Miller Aeron bureaustoelen zijn full option, deze stoel is dus uitgevoerd met:

- Neigbeperking met zithoekverstelling
- Zonal dual PostureFit SL lendesteun 
- Volledig verstelbare armleuningen 
- Wielen voor tapijt (wielen voor harde vloer optioneel)

Geperfectioneerd

Sinds het debuut van de Aeron in 1994 is er  bij Herman Miller heel wat meer geleerd over hoe mensen het beste ondersteund kunnen worden in de verschillende houdingen die ze aannemen gedurende de werkdag. Met deze stoel is de twee decennia aan technologische en ergonomische verbeteringen verwerkt om het ontwerp dat goed is voor de gezondheid te verbeteren en de cross-performance mogelijkheden uit te breiden. Met updates zoals een verfijnder bewegingsmechanisme, instelbare PostureFit SL en 8Z Pellicle-suspensie, presteert Aeron slimmer dan ooit tevoren – zodat u dat ook kunt.

Koel blijven

De Aeron maakt niet langer gebruik van schuim en plastic, zodat één van de grootste problemen bij het langdurig zitten wordt opgelost: de accumulatie van warmte en vocht dicht bij het lichaam. Pellicle zorgt ervoor dat lucht, lichaamswarmte en waterdamp door de zitting en rugleuning kunnen passeren om voor een gelijkmatige en aangename huidtemperatuur te zorgen.

Dynamisch meebewegen 

Wanneer men in dezelfde positie blijft zitten, wordt de natuurlijke pompwerking van de spieren beperkt, die zorgt voor de levering van voedingsstoffen aan de tussenwervelschijven. Dankzij het bewegingsmechaniek van de Aeron-stoel kan deze op natuurlijke manier mee bewegen met het lichaam, zodat mensen op intuïtieve manier kunnen veranderen van een rechtopzittende naar achteroverleunende houding. Met het slankere, bijgewerkte bewegingsmechanisme kan men naadlozer bewegen (en stilzitten) dankzij een vloeiender traject en optimaal evenwichtspunt. Aeron is speciaal ontwikkeld zodat mensen contact houden met de rugleuning van de stoel en controle blijven houden over hun continue beweging tijdens het achteroverleunen.

30 andere producten in dezelfde categorie: