ABkantoor, een betrouwbare partner voor uw kantoorinrichting

ABkantoor levert al meer dan 15 jaar producten en kantooroplossingen voor klanten door heel Nederland. Wij werken nauw samen met vele meubelfabrikanten, zodat wij kunnen leveren vanuit een zeer groot assortiment en altijd tegen de scherpste prijzen. Wij leveren vanuit ons standaard assortiment binnen 10 dagen en kunnen tevens voor u de montage verzorgen.

U kunt ook bij ons een offerte aanvragen voor specifieke producten welke niet in de webshop staan. Indien het gaat om grotere aantallen, kunnen wij u een extra scherp geprijsde aanbieding op-maat toesturen. We staan altijd klaar om u een persoonlijk advies te geven. Zelfs een interieurplan in 3D kunnen wij voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

ABkantoor als Projectinrichter en Totaalleverancier
Behalve dat u snel en eenvoudig kunt bestellen via onze webshop, kunnen wij u als totaalleverancier helpen met een complete interieuroplossing. Wij doen dit hoofdzakelijk voor kantoren, maar leveren ook voor klanten binnen het onderwijs, overheid, de zorg en horeca. Vanuit een breed assortiment op het gebied van meubelen, vloeren, raamdecoraties, afbouw en accessoires, maken wij voor u het meest optimale interieurvoorstel.

Kwaliteitsproducten
De producten van ABkantoor.nl zijn hoogwaardige producten en voldoen aan de ARBO eisen. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs. De producten kunnen voor u gemonteerd en ingesteld worden. Met een persoonlijke werkplekinstructie kunnen wij uw medewerkers motiveren om gezond te werken.

 • top producten

  ABkantoor.nl beschikt over een groot magazijn en heeft vele toeleveranciers. Hierdoor kunnen wij vele artikelen uit voorraad leveren.
  Er is altijd wel een product dat aan uw wensen voldoet!
 • Wij leveren en monteren gratis de bestellingen met onze transport -en montagedienst door heel Nederland. 
  Wij nemen altijd vooraf contact met u op om een afspraak te maken.
 • Wij bespreken graag met u uw wensen en plannen. 
  Onze adviseur of interieurontwerper kan dit vertalen in een passend ontwerp en offerte. 
  Professioneel en snel!
  Bij vragen bel of stuur ons een mail:
  085-0437291
   verkoop@interioshops.nl
  Kantoor / Showroom:
  Cornelis Houtmanstraat 24
  7825VG  Emmen
  k.v.k. 59942797