Vepa Pit stoel

Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat de Pit stoelencollectie toevoegt! De houten zitkuipen en poten zijn van duurzaam geproduceerd FSC-hout. Voor de gestoffeerde versie is er keuze uit meerdere duurzame stoffen. Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd.

Meer details

VP-PIT

Beschrijving

Pit

Eindeloos combineren Het combineren van verschillende stoelen kan bij elke tafel. Bij de Pit maken we het u erg gemakkelijk. Met één kuip en verschillende onderstellen kunt u het beeld stijlvol én speels maken. Varieer met de houten vierpoot en het stalen draadframe. Vergaderen met Pit Comfortabel vergaderen met de gestoffeerde Pit-stoel. Kies voor leer, stamskin of één van onze milieuvriendelijke stoffen. Mét armlegger is de Pit nog comfortabeler.

koppelbaar

Zowel de metalen vierpoots- als de slede-uitvoering van de stoel zijn koppelbaar. De slede heeft een zeer praktische vloerkoppeling; de vierpoots uitvoering een framekoppeling. Bovendien zijn beide uitvoeringen stapelbaar, ook met armleggers.

De Pit met de verrijdbare gepolijste kruisvoet is hip en eigentijds! De stoel kan draaien en is in hoogte verstelbaar. De comfortabele kuip is in verschillende varianten leverbaar: gelakt, gebeitst, gestoffeerd. Met de armleuningen biedt Pit nog meer comfort.

Stoelenlijn met een compacte moderne huiselijke vormgeving.

  • Toepassing: Stoelenlijn voor bezoekers-, vergader- en conferentiestoel in veel omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.
  • Ergonomie en comfort: de zitkuip is opgebouwd uit negen lagen beukenfineer in vorm geperst. De enigszins holle vorm van de zitting en de licht verende rugleuning voelen comfortabel aan. De stand van de kuip op het stabiele onderstel geeft deze stoel, voor gebruik vrij van een tafel, ook een prima zit. De zitkuip is blind bevestigd: géén zichtbare bevestiging aan de bovenkant.
  • Glijders / doppen: Metalen vierpootstoel heeft zelfrichtende pootdoppen, de houten poten zijn voorzien van kunststof glijders. Draadframe kan worden voorzien van glijders.
  • Stapelbaar: Metalen vierpootstoel en slede draadframe stoel met en zonder armlegger zijn stapelbaar (max. 7 stuks).