Vepa Felt stoel

Felt geeft afval een mooi 2e leven. Het einde van 60 PET-flessen is het basismateriaal voor elke felt stoel. Een moderne stoelenlijn vervaardigd van een nieuw materiaal: gerecyclede PET-flessen.  In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. Van PET-fles tot Felt-kuip is een proces van ‘upcycling’. Hierdoor is deze stoel uitermate geschikt voor circulaire inrichtingsconcepten.

Meer details

VP-FELT

Beschrijving

De gerecyclede Felt stoel is nu ook in kleur leverbaar. Dat wil zeggen: het schaaldeel wordt aan de binnenzijde lichtgrijs en aan de buitenzijde naar keuze: mandarijn, cactus, turquoise of cacao.

Door het toepassen van 2 kleuren in de zitschaal wordt de vormgeving extra benadrukt. Een bijpassende kleur als zitkussen maakt de stoel niet alleen comfortabeler, maar ook mooier. 

Uniek, omdat geen andere viltstoel is opgebouwd uit 4 lagen PET-vilt. Zo heeft Felt niet alleen de sterkste, maar ook de meest bijzondere kuip.

Stoelenlijn met een moderne vormgeving, vervaardigd uit gerecycled materiaal: vilt uit PET-flessen. Goed voor het milieu en prachtig om te zien. Variatie aan modellen maakt de stoel breed inzetbaar, waarbij elk model zijn eigen comfort biedt.

  • Ideaal om te plaatsen in kantoren, teamwerkplekken, wachtkamers etc.
  • Felt biedt een buis-sledeframe, draad-sledeframe, 4-poots beuken of een 4-poots metaal onderstel.
  • De kuip is leverbaar in unikleur of bi-colour
  • Uni-kleur: lichtgrijs of antraciet
  • Bi-colour: buitenzijde mandarijn, cactus, turqoise of cacao / binnenzijde lichtgrijs
  • Optioneel is een zitkussen in elke denkbare kleur.