Vepa Fado stoel

Stoel Fado heeft een stabiele 4-teens kruisvoet met vaste of draaibare kuip, of is verrijdbaar op 5-teens onderstel met wielen.
De binnenzijde van de beukenhouten zitschaal is voorzien van stoffeersets. Het onderstel is standaard verchroomd, de 5-teens gepolijst aluminium. De stoel is verkrijgbaar met een middelhoge of hoge rug.

Meer details

VP-FADO

Beschrijving

Fado

Stoel Fado heeft een stabiele 4-teens kruisvoet met vaste of draaibare kuip, of is verrijdbaar op 5-teens onderstel met wielen.
De binnenzijde van de beukenhouten zitschaal is voorzien van stoffeersets. Het onderstel is standaard verchroomd, de 5-teens gepolijst aluminium. De stoel is verkrijgbaar met een middelhoge of hoge rug. Beukenhouten zichtdelen kunnen uitgevoerd worden in iedere gewenste standaard kleurbeits of kleurlak volgens kaart.

Stoelenlijn met een stijlvolle zakelijke vormgeving.

  • Toepassing: Stoelenlijn voor vergader- en conferentieruimtes in omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc.
  • Ergonomie en comfort: de zitkuip is opgebouwd uit negen lagen beukenfineer in vorm geperst. De enigszins holle vorm van de zitting en de licht verende rugleuning voelen comfortabel aan. De stand van de kuip op het stabiele onderstel geeft deze stoel een prima zit, ook wanneer deze niet aan een tafel staat.