Overzicht van producten van fabrikant Vepa

Vepa


Vepa… 100% Hollands


Vepa heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige én vooral duurzame kantoor- en projectmeubelfabrikanten van Nederland.
Vepa speelt in op ontwikkelingen en trends, en laat zich bovenal inspireren door u. Dankzij en met u realiseert Vepa inspirerende ruimten om in te werken, te vergaderen, elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. Vepa richt op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.


Het bedrijf


Vepa is een familiebedrijf met zes aandeelhouder-families, gericht op continuïteit, innovatie en duurzaamheid, met oog voor de toekomst en daardoor stabiel groeiend en financieel gezond.


De visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk, juist wanneer de markt eens wat tegen zit. Die manier van denken beïnvloedt de gehele organisatie. De mensen van Vepa kenmerken zich door meewerken en meedenken op een praktische manier. Het is daarom logisch dat zij ook meedelen in de winst.


Inmiddels behoort Vepa tot de top van meubelproducenten in Nederland, zijn ze actief in Nederland, België en Duitsland en worden alle producten door de beste mensen en het meest moderne machinepark in Nederland geproduceerd.


“100% made in Holland”, en daar is Vepa trots op.

Geen producten van deze fabrikant.