Overzicht van producten van fabrikant Aeris

AerisMeer beweging


Als je op een van de producten van Aeris zit, voel je wat ons motiveert. Maar gezien het feit je daar misschien net niet zit, vertellen we je hier waarom wij doen wat wij doen.


Het verhaal is snel verteld: mensen zijn gemaakt om te bewegen. Kinderen bewegen zich voortdurend – als je ze hun gang laat gaan. Deze natuurlijke drang om te bewegen verleren we als we op school zitten en later gaan werken. We zitten in plaats van ons te bewegen. We zitten te lang. Vaak meer dan 11 uur per dag. Ons lichaam verzet zich door een verkrampte houding, ziektes en overgewicht. Zachtere zittingen, bredere leuningen, nog meer hendels en andere technische speeltjes moeten dit dragelijk maken. 


Wij vinden dit niet slechts absurd maar zelfs onvoorzichtig. Omdat de oorzaak van het probleem compleet wordt genegeerd. Dat is de reden waarom wij 3D-actieve zitmeubels maken. Op de eerste plaats maken zij de natuurlijke beweging tijdens het onvermijdelijke zitten mogelijk. En zien af van overbodige tierelantijnen. Dit concept noemen wij 3D-ErgoDynamic. Het is een aeris-uitvinding die goed voor onze klanten is – dat vinden wij belangrijk.


aeris is een familiebedrijf en wij voelen ons verbonden met iedere klant. Wij staan achter ons “made in Germany” concept en we zijn blij dat we veel patenten voor de door ons ontwikkelde producten hebben. Wij ontwikkelen zelf de techniek en de onderdelen voor onze producten. Dat maximaliseert trouwens niet de materiële winst van de zaak, wél maximaliseert het de tevredenheid en de gezondheid van de gebruikers van onze producten. En dat is ons doel.


Natuurlijk maakt het ons blij dat we met onze producten ook zakelijk succesvol zijn. Uiteindelijk kunnen wij zo onderzoeken hoe mensen in alledaagse situaties meer kunnen bewegen. Zelfs concurrenten met grote namen proberen onze producten te kopiëren. Daar zijn we best trots op. Tenslotte bewijst het dat deze nieuwe richting de juiste is.


Vindt je dat we geobsedeerd zijn? Gelijk heb je. Doe er je voordeel mee!


Groei


In 1996 richtte Josef Glöckl aeris op. Reeds in 1997 presenteerde hij een wereldwijd novum: zijn innovatief, driedimensionaal flexibel zitelement swopper. Daarmee hief Josef Glöckl op een ongekende manier zijn vuist tegen rugpijn, volksziekte nr. 1.


Talloze prijzen voor de revolutionaire actief stoel swopper en groeiende verkoopcijfers hadden tot gevolg dat de productie in eigen beheer genomen kon worden. Al in 2004 werd de 100.000ste swopper verkocht; in 2006 werd het portefeuille uitgebreid met een tweede actief-dynamische stoel: de innovatieve, actief stastoel muvman. Sinds 2008 kunnen ook kinderen vanaf 4 jaar gezond en in beweging zitten: op de 3D-actief kinderdraaistoel swoppster. De innovatiefste bureaustoel ter wereld, de Active-Office-Chair 3Dee, vult de actiefstoel collectie van aeris sinds herfst 2012 aan. De objectstoel, het vergadermeubel, de universeelstoel en feelgood plek – The Chair – oyo schommelt, swingt, wipt en zet een streep onder de designcompetentie. Met deze stoel kunnen de specialisten in het natuurlijke bewegend zitten hun filosofie ook buiten kantoor en werkplaats verkondigen. oyo past perfect in een stijlvol thuis, de representatieve vergaderruimte, de chique lounge – je kunt het zo gek niet verzinnen.


Door de opname van aeris in de top 100 van de innovatiefste Duitse MKB-bedrijven bewijst het potentieel en de dynamiek van een bedrijf, dat zijn succes door stijgende internationalisering en de voortdurende uitbreiding van hun portfolio heeft gevestigd en uitbouwt.


Bij aeris zijn meer dan 50 medewerkers in dienst. De producten worden wereldwijd verkocht.

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • 3Dee titan

  De nieuwe bureaustoel 3dee brengt beweging in uw kantoor. Deze bureaustoel combineert de beweging van de Swopper met een rugleuning waardoor u kunt bewegen tijdens het zitten en toch de nodige ondersteuning krijgt. Uitgevoerd in titan frame  Step hoes:100 % trevirastof van het merk Gabriel. Deze stof wordt het meeste gebruikt in kantooromgevingen en is...

  € 849,00
 • Muvman factory zwart

  Variabele actieve stakruk in een duurzame uitvoering speciaal ontwikkeld voor hoge eisen in de productiebrache. De MUVMAN Factory is uitgevoerd met een duurzame kunstlederen bekleding en beschermafdekking voor de gewrichten. De Muvman is v.v. easy-touch hoogteverstelling met automatische terugdraaifunctie. Uitgevoerd in zwart frame 

  € 317,00
 • Muvman zwart frame

  De muvman is ontworpen voor het gebruik op uiteenlopende werkplekken. Optimaal zitten op de juiste hoogte achter uw bureau maar net zo goed perfect steunend tijdens staan achter een hoge werktafel. De grote hoogteverstelling van de muvman is uniek. Hierdoor kan iedereen, onafhankelijk van lichaamslengte en lichaamsbouw, optimaal zittend of staand werken....

  € 334,00
 • Oyo

  De oyo brengt beweging op de werkvloer. oyo is een veelzijdige combinatie van zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel en nodigt daardoor uit tot een dynamische zithouding. Het allerbeste van deze oyo stoel is toch wel zijn subtiele schommel. Zo schommelt de oyo een portie goed humeur mee.

  € 310,00
 • Swopper Air

  De Swopper Air is uitgerust met een speciale zitting waardoor het zitcomfort vergroot wordt. De ademende stof zorgt voor een optimale warmte en vochtregulering en is daarnaast drukverlagend doordat de zitting in meerdere lagen is opgebouwd Leverbaar met antraciet of titanium framekleur, met of zonder wielen en in vier levendige kleuren.

  € 478,00
 • Swopper Classic

  Met de stoel swopper classic zit je nooit stil. Door het voortdurend van houding te wisselen blijven de spieren actief en neemt de stabiliteit in de rug toe. Niet voor niets dat de swopper stoel door veel fysiotherapeuten wordt aanbevolen. Microfaser hoes: de microfaser bekleding is van de hoogste kwaliteit en heeft een hoge slijtvastheid (150.000...

  € 469,00
 • Swopper Living

  De Swopper Living zorgt ervoor dat werken weer leuk wordt. Door het ergonomisch ontwerp van de Swopper is uw rug altijd op zoek naar de juiste stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat uw onderrug wordt versterkt en dus minder of geen klachten meer geeft. 

  € 510,00
 • Swopper Work

  De Swopper-WORK is de complete variant van de "Swopper". Deze uitvoering is standaard v.v. de speciale WORK-Veer met een hoogteverstelling van 42-57cm (belast) en 50-62cm (onbelast), de rugleuning "Dynamic" (incl. overtrek) en wieltjes. In deze uitvoering voldoet de Swopper-WORK aan alle criteria voor het gebruik als Kantoorwerkstoel en is nu...

  € 599,00
 • Swopper Zadel

  Speciaal ontwikkeld voor de hogere werkplek. Door de flexibele zit past de hellingshoek zich automatisch aan de gebruiker. Hoes PREMIUM-Leer: PREMIUM leer van hoge kwaliteit met een stijlvolle look. Deze is gemakkelijk te reinigen en anti-statisch. Veersterkte MEDIUM: Geschikt voor personen die tussen de 60 – 120 kg wegenZithoogte* onbelast 52 – 65 cm,...

  € 518,00
Toont 1 - 9 van de 9 items