Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • Oyo

  De oyo brengt beweging op de werkvloer. oyo is een veelzijdige combinatie van zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel en nodigt daardoor uit tot een dynamische zithouding. Het allerbeste van deze oyo stoel is toch wel zijn subtiele schommel. Zo schommelt de oyo een portie goed humeur mee.

  € 310,00
 • 3Dee antraciet

  De nieuwe bureaustoel 3dee brengt beweging in uw kantoor. Deze bureaustoel combineert de beweging van de Swopper met een rugleuning waardoor u kunt bewegen tijdens het zitten en toch de nodige ondersteuning krijgt. Frame uitgevoerd in antraciet  Step hoes:100 % trevirastof van het merk Gabriel. Deze stof wordt het meeste gebruikt in kantooromgevingen en...

  € 779,00
 • 3Dee titan

  De nieuwe bureaustoel 3dee brengt beweging in uw kantoor. Deze bureaustoel combineert de beweging van de Swopper met een rugleuning waardoor u kunt bewegen tijdens het zitten en toch de nodige ondersteuning krijgt. Uitgevoerd in titan frame  Step hoes:100 % trevirastof van het merk Gabriel. Deze stof wordt het meeste gebruikt in kantooromgevingen en is...

  € 884,00
 • Löffler fungo

  De Fungo kruk kantelt alle kanten op en stimuleert zo uw rugspieren en kan eenvoudig binnen vele werkomgevingen worden ingezet. De Fungo is zeer geschikt als bijzetpoef. Stop met statisch zitten en kies voor Fungo! De bekleding is volledige afneembaar en leverbaar in 5 moderne kleuren. Have Fun & Go!

  € 165,00
 • Humanscale Ballo

  Ballo zitbal is een speelse en multifunctionele zitoplossing. Ballo is bedoeld voor taken van beperkte duur en zet aan tot actief zitten. Ballo bevordert bewegen met een lage intensiteit en helpt sedentair gedrag te verminderen. Ballo is in de onderste bal voorzien van een contragewicht zodat hij rechtop blijft staan en niet wegrolt.

  € 289,00
Toont 1 - 5 van de 5 items