Overzicht van producten van fabrikant Dum

Dum


Over Dum


Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt zijn de mannen achter het Amsterdamse meubelmerk DUM. Hun stoelen, tafels, krukken en fauteuils worden gebruikt om hedendaagse werkplekken te creëren. De duurzame meubels van DUM worden geleverd in levendige kleuren en zijn meestal iets te groot, met een robuuste, solide gevoel. Het is een stijl die perfect geschikt is voor grote ruimtes en gebouwen. Ruimtes komen tot leven, mensen verbinden en ideeën worden geboren.

De populaire, goed geprijsde DUM-desks zijn verkrijgbaar in lengtes tot acht meter: een idee geïnspireerd op (ontwerp) studio's waar mensen samenwerken aan grote tafels. De collectie heeft ook grote, lange en ronde staande tafels, evenals privacystoelen. Deze zorgen voor variatie en het creëren van een gezondere werkomgeving.

DUM-meubels zijn al te vinden op de kantoren van organisaties, waaronder Universal Music, Booking.com, Obvion, het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken, Amazon, Philips, DSM, Frame Magazine, Wageningen University & Research, TNO, BDO Accountants, Yacht en BNN-VARA.

Beukenhout wordt gebruikt voor de meeste stukken van DUM. Dit duurzame, harde hout is perfect voor buigen en gebruiken bij het maken van meubels. Het hout wordt gekweekt in duurzame, beheerde bossen buurlanden. In deze bossen worden steeds meer bomen geplant dan worden gekapt.

Meubels van DUM worden geproduceerd in het oosten van Nederland, waar moderne technieken worden gecombineerd met traditionele ambachten. Om hun stukken te bekleden, heeft DUM unieke, gebreide stoffen geselecteerd die geproduceerd zijn door FEBRIK in Tilburg. DUM heeft een lokale productieketen gecreëerd die niet alleen bijdraagt ​​aan het terugdringen van zijn CO2-voetafdruk, maar maakt het ook mogelijk om snel tegemoet te komen aan de individuele wensen van de klant

Geen producten van deze fabrikant.