Overzicht van producten van fabrikant Offecct

OffecctBETERE VERGADERINGEN, EEN BETERE WERELD


De passie van Offecct ligt in het ontwikkelen van ontwerp voor ontmoetingen tussen mensen. De ambachtslieden en vrouwen, opgegroeid in een sterke lokale meubelmakerstraditie, werken samen met toonaangevende internationale ontwerpers om oplossingen te creëren die creatieve discussies inspireren en het delen van gedachten en ideeën stimuleren.


Offecct is er ook van overtuigd dat we een positieve impact kunnen en moeten hebben op de wereld om ons heen. Daarom is het voor Offecct vanzelfsprekend om duurzaam te zijn in alles wat ze doen - op ecologisch, sociaal en financieel vlak. Offecct noemt die filosofie Offecct Lifecircle.  • Offecct AB is een Zweeds, door een ondernemer geleid bedrijf met zijn hoofdkantoor en productie in Tibro, Zweden.

  • Het bedrijf werd in 1990 opgericht door Kurt Tingdal (CEO) en Anders Englund (Design Manager). Ze zijn allebei nog steeds actief betrokken bij het bedrijf.

  • De Groep heeft 80 werknemers en kende in 2017 een omzet van SEK 150 miljoen. De helft van de omzet bestaat uit export naar meer dan 50 landen.

  • Het bedrijf wordt gerund in eigen gebouwen met een totale oppervlakte van ongeveer 20.000 m 2 .

  • Het bedrijf heeft showrooms in Stockholm, Göteborg, Malmoe en Tibro (Zweden), Oslo (Noorwegen), Rotterdam (Nederland), Kopenhagen (Denemarken) en Milaan (Italië).

  • Sinds mei 2017 is Offecct onderdeel van Flokk (Noorwegen), een internationale groep die zich richt op het ontwerp en de ontwikkeling van meubels voor werkplekken en zachte stoelen. Flokk bezit naast Offecct ook toonaangevende merken als HÅG, RH, Giroflex, BMA, RBM, Profirm en Malmstolen.

Geen producten van deze fabrikant.