Overzicht van producten van fabrikant Softline

SoftlineWELKOM IN DE WERELD VAN SOFTLINE 
SOFTLINE heeft een lange weg afgelegd sinds ze in 1979 meubels gingen maken. Softline is een internationaal merk geworden door innovatieve, iconische en hoogwaardige meubels te maken en moderne, kleurrijke ontwerpen overal ter wereld te vinden . Maar één ding is niet veranderd: de moderne gestoffeerde meubels worden nog steeds in eigen fabriek in Denemarken gemaakt.

Hier op onze website abkantoor, zijn we trots om de volgende generatie hedendaagse SOFTLINE-meubels en nieuwe ontwerpconcepten en kleuren te presenteren, gemaakt om te voldoen aan de constant veranderende behoeften van het wereldwijde publiek. Tegenwoordig is het vereist dat meubels in verschillende configuraties kunnen worden gecombineerd en op verschillende manieren kunnen worden gebruikt - een vereiste dat veel van onze meubels unieke geïntegreerde functies bevatten die het mogelijk maken om hetzelfde meubelstuk te gebruiken voor bijvoorbeeld zitten, loungen en slapen.

Softline werkt nauw samen met toonaangevende internationale ontwerpers die allemaal de passie voor kwaliteit, creativiteit en stijl delen die kenmerkend is voor SOFTLINE. Ze geven Softline hun unieke kijk op de huidige trends en wereldwijde levensstijl, wat resulteert in een collectie die resoneert met een internationaal publiek en alle aspecten van het moderne leven huisvest. 

Verken de nieuwe collectie en ontdek de uitstekende kwaliteit, nieuwe en milieuvriendelijke materialen in inspirerende kleuren en een innovatieve stijl. Hedendaagse designmeubels, perfect voor het verfraaien van huizen en openbare ruimtes overal ter wereld

Geen producten van deze fabrikant.