Overzicht van producten van fabrikant Humanscale

Humanscale


Humanscale is de eerste ontwerper en producent van ergonomische producten die de gezondheid en het comfort op het werk verbeteren. De bekroonde kantooroplossingen - inclusief zelfafstellende stoelen, zit / sta tafels, monitorarmen en taakverlichting - inspireren beweging en ondersteunen de gebruiker in elke houding.


Humanscale's Design Studio , gevestigd in New York City, houdt vast aan de filosofie dat goed ontwerp meer bereikt met minder. Humanscale werkt regelmatig samen met gerenommeerde industriële ontwerpers en staan ​​bekend om de geschiedenis van samenwerking met de iconische ontwerper Niels Diffrient . De innovaties zijn sinds 2007 bekroond met meer dan 200 prestigieuze onderscheidingen en zijn te zien in verschillende musea, zoals het Museum of Modern Art.


Duurzaamheid van zowel design als materialen vormt de kern van wat Humanscale doet en Humanscale lost functionele problemen zo eenvoudig en elegant mogelijk op, terwijl Humanscale minder van de beperkte hulpbronnen van de aarde verbruikt.

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • Ballo zitbal is een speelse en multifunctionele zitoplossing. Ballo is bedoeld voor taken van beperkte duur en zet aan tot actief zitten. Ballo bevordert bewegen met een lage intensiteit en helpt sedentair gedrag te verminderen. Ballo is in de onderste bal voorzien van een contragewicht zodat hij rechtop blijft staan en niet wegrolt.

  € 289,00
 • Met de elegante M2 monitorarm van Humanscale kunnen hoogte, diepte én kijkhoek met een simpele handbeweging worden ingesteld, waarbij de flatscreenarm volkomen stabiel blijft. Ook zijn er geen problemen met kabels, want deze kunt u door de flatscreenarm wegwerken.

  € 199,00
 • Met de duurzame M8 monitorarm van Human Scale kunnen hoogte, diepte én kijkhoek met een simpele handbeweging worden ingesteld, waarbij de arm volkomen stabiel blijft. De kracht van deze monitorarm zit in het interne hightech contragewicht dat eenvoudig ingesteld kan worden. De M8 monitorarm is een leuke mix van design en ergonomie 

  € 339,00
 • Wilt u staand kunnen werken, maar niet uw bureautafel vervangen?Dan is de QuickStand van HumanScale een mooie oplossing voor u.De QuickStand monteert u met een bladklem gemakkelijk op uw bureaublad. U kunt nu eenvoudig en snel uw monitor samen met uw toetsenbordplateau snel naar zit/sta positie brengen.

  € 784,00
 • De QuickStand Lite maakt van elk bureau met vaste hoogte een actieve werkplek. De verstelbare monitorarm met toetsenbordpleateau is uiterst stabiel, ook tijdens het typen. Een innovatief contragewichtmechanisme maakt het voor gebruikers gemakkelijk van zittend naar staand werken over te gaan en simuleert beweging: voor een echt actieve werkplek.

  € 749,00
Toont 1 - 5 van de 5 items