Overzicht van producten van fabrikant HUSSL

HUSSL


Wat HUSSL drijft is de wens om speciaal, uniek meubilair te produceren. Daarom gebruikt HUSSL geselecteerde ontwerpers om stoelen en tafels te ontwikkelen die net zo aantrekkelijk zijn als comfortabel en functioneel. Ze moeten harmonieus en ingetogen in de architectuur passen en toch de ruimte vormen door hun onafhankelijke karakter. HUSSL probeert dit te bereiken door, enerzijds, rekening te houden met de eigenaardigheden van natuurlijke materialen en traditioneel vakmanschap, maar ze gevoelig aan te passen aan moderne productiemethoden en -vereisten.


Dit resulteert in onafhankelijk meubilair dat niet alleen goed werkt, maar ook anders is, net als alle anderen.


Alles gebouwd op Umlberg


HUSSL bestaat al sinds 1976, nu in de tweede generatie. Sinds de oprichting richt het bedrijf zich op de productie van houten stoelen en tafels.
U vindt HUSSL op de Umlberg, een hoogvlakte in de Tiroler Inn-vallei, ten oosten van Innsbruck.


Hoogwaardig materiaal


De jarenlange ervaring in het omgaan met massief hout en de samenwerking met geselecteerde ontwerpers, evenals hedendaagse en duurzame producten voor kwaliteitsbewuste bouwers en consumenten.


HUSSL gebruikt alleen het grootste deel van hout en houtmaterialen, of natuurlijke materialen. Daarbij neemt HUSSL vaak ongewone paden - dit resulteert in onafhankelijke, onmiskenbare producten.

Geen producten van deze fabrikant.