Overzicht van producten van fabrikant +Halle

+HalleHet is tijd om de samenstelling van kantooromgevingen en openbare ruimtes uit te dagen. 


Een dag op het werk kan minder fysiek zijn geworden; toch worden er meer eisen gesteld aan de omgeving om suggestief te zijn. De verblijfsduur in het openbaar is mogelijk toegenomen en op elk uur van de dag zijn er verschillende gebieden nodig.


Bij + Halle onderzoeken, analyseren en denken we zorgvuldig hoe we meubels samenstellen, faciliteren en creëren die mensen helpen het meeste te halen uit de omgeving waarin ze zich bevinden. De sleutel tot onze werkzaamheden in ons werk is een gedeelde visie van plezierig en dynamisch openbare landschappen met een duidelijk gevoel voor doel.


We zijn kennisgedreven, open en samenwerkend om nieuwe elementen te vinden voor zowel sociale tijd als privéruimte. Met vooruitgang in multidisciplinair onderzoek en gezamenlijke ontwerpprojecten bieden we goed doordachte menselijke settings, resulterend in kwalitatieve en functionele verbeteringen aan elke commerciële of institutionele ruimte. 


Gemaakt in Denemarken


De meubels worden uitsluitend in Denemarken gemaakt. Elk stuk + Halle meubilair wordt gemonteerd, gestoffeerd en gecontroleerd door Hans Skipper Møbler, onze fabrikant - die een ongeëvenaarde kwaliteit levert - al meer dan 40 jaar.


Voor een betere wereld


Alle + Halle-producten zijn gemaakt volgens de hoogste Deense milieunormen. Het hout wordt met respect voor het land gekweekt en de metalen onderdelen zijn vervaardigd van 99% recyclebaar staal. Alle schuim en stof zijn ontwikkeld en getest met naleving van de Scandinavische normen. Onze fabrieken zijn ook erg trots op het volgen van de Deense wet op de werkomgeving, waarbij ze ervoor zorgen dat alle ambachtslieden te allen tijde gelukkig en veilig zijn

Geen producten van deze fabrikant.