Overzicht van producten van fabrikant Keijser & Co

Keijser & Co


Stijlvol wonen is Keijser&Co


Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.


Ook zitmeubelen valt binnen het Keijser&Co concept. Van hoekbanken tot loungefauteuils ook hier kan men in maatwerk denken. Er is een ruime keuze in de stoffencollectie die bestaat uit basic en stoere stoffen. Daarnaast kan er gekozen worden uit een aantal gerenommeerde stoffenhuizen zoals Romo, Chivasso en Aristide.


Ook introduceerde Keijser&Co het zusje van Keijser&Co; Noos Collection. Deze is exclusief verkrijgbaar via een aantal geselecteerde dealers. De Noos Collection is te omschrijven als een meubellijn die uit voorraad leverbaar is met de kernmerken van Keijser&Co.


De collectie bestaat uit een overzichtelijke serie modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen. Deze basis ingrediënten hebben wij permanent op voorraad. Hierdoor kan er snel geleverd worden, vandaar de naam NOOS never out of stock. Uw maatwerk staat al voor u klaar!


Het kantoor zit in Nijmegen in combinatie met het magazijn. De collectie wordt gepresenteerd in de showroom in Culemborg. Deze is iedere maandag geopend voor detaillisten en architecten

Geen producten van deze fabrikant.