Overzicht van producten van fabrikant Newstar

Newstar


Over Newstar
NewStar is een toonaangevende fabrikant van ophangsystemen voor televisies, monitoren, beamers, PC's, laptops, tablets, speakers en overige hardware. Dit oer-Hollandse bedrijf is opgericht in 1996 en actief in meer dan 25 landen. Met een gespecialiseerd team aan medewerkers staan wij voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het ophangen van hardware. Niet voor niets staat NewStar al jaren bekend als specialist achter de schermen.


Assortiment
Het uitgebreide NewStar assortiment bestaat o.a. uit:
- Flatscreen wandsteunen
- Flatscreen bureausteunen
- Flatscreen plafondsteunen
- Flatscreen vloersteunen
- Beamer/projector steunen 
- CPU houders/PC steunen
- Notebook/tablet steunen 
- Speaker steunen

Verkooppunten
Producten van NewStar zijn verkrijgbaar via een uitgebreid netwerk van resellers en distributeurs. (Waaronder wij)


Service
NewStar hecht grote waarde aan een goede (verkoop-)ondersteuning vanuit de reseller- en distributiepartners en de organisatie zelf. Op al onze steunen bieden wij 5 jaar garantie.

Toont 1 - 3 van de 3 items
  • Met deze NewStar mobiele werkplek, model FPMA-MOBILE1800, creëert u een mobiele werkplek. Op dit meubel bevestigt u een flatscreen, PC of notebook, toetsenbord en muis. Door gebruik te maken van een mobiele werkplek profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw hardware. Stel uw scherm, toetsenbord en muis op de juiste manier in en neem deze werkplek...

    € 378,00
  • De NewStar zit-sta werkplek, model NS-WS100, transformeert een standaard bureau in een gezonde zit-sta werkplek. Deze werkplek is voorzien van een ruime werkruimte en een lager gelegen toetsenbord- en muis houder. Deze werkplek beschikt over een geveerd liftmechanisme, waarmee u eenvoudig kunt wisselen tussen zitten en staan in slechts een paar seconden.

    € 453,00
  • Dit ergonomische product biedt u optimaal comfort, bewegingsvrijheid en productiviteit. De steun is geschikt voor schermen t/m 27” (69 cm)Het instellen van de gewenste werkhouding is eenvoudig door de 2 draaipunten en de draai-, kantel- en rotatiefunctie voor het scherm. Tevens is de arm in hoogte verstelbaar tot 78 centimeter. De diepte kan ingesteld...

    € 192,00
Toont 1 - 3 van de 3 items