Refurbished Herman Miller Aeron Chair Classic (graphite)

2 tot 5 dagen

De refurbished Herman Miller Aeron Chair Classic in de Graphite uitvoering is volledig gereviseerd. Dit houdt in dat diverse onderdelen van de bureaustoel gereviseerd of vervangen worden. Daarnaast wordt de stoel volledig gecontroleerd en getest, en wordt deze professioneel gereinigd. De stoel is bij levering dus zo goed als nieuw. Wij leveren deze stoel met 5 jaar garantie. 

Meer details

€ 629,00 excl. btw

€ 761.09 incl. btw

-35%

€ 1171.28 incl. btw


Meer informatie

Garantie 5 jaar

Beschrijving

De Herman Miller Aeron bureaustoel is niet zomaar de best verkochte bureaustoel ter wereld. Aeron gaf een baanbrekende stap in ergonomie, comfort en design. Mensen kregen een andere kijk op wat een bureaustoel kon zijn en daardoor kreeg de stoel snel een plaats in de populaire cultuur. De refurbished Herman Miller Aeron Chair Classic in de Graphite uitvoering is volledig gereviseerd. Dit houdt in dat diverse onderdelen van de bureaustoel gereviseerd of vervangen worden. Daarnaast wordt de stoel volledig gecontroleerd en getest, en wordt deze professioneel gereinigd. Wij leveren deze stoel standaard met 5 jaar garantie. 

Configuratie:

Maat B
Maat B: Lichaamsgewicht: tot circa 100kg / Lichaamslengte tot circa 190cm 

Tilt functie
Tilt limiter maakt het mogelijk om achterwaartse beweging van de stoel te begrenzen tot een gewenste zithoek. De forward tilt biedt de mogeljkheid om ook de zithoek naar voren in te stellen. 

Lendesteun
Lumbar support of Posturefit voor extra ondersteuning in de onderrug. 


Armleuningen
Verstelbare viny armleuningen

Wielen
Harde wielen voor zachte vloer of zachte wielen voor harde vloer. 

Kleur
Volledig graphite 

Netweave
Standaard Classic netweave of de verbeterde Tuxedo netweave voor extra comfort. 

14 andere producten in dezelfde categorie:

Downloaden